amaiA crespo. pauLa bonet

dijous, 16 de febrer del 2012

ies LLuís viVes dE valÈncia-- senSe comeNtaris

La policía nacional ayer al mediodía hizo una salvaje agresión a los chavales de 13-14 años del IES Lluis Vives, que se manifestaban contra la falta de luz y calefacción, y por el derecho a una educación pública de calidad.

La Delegación del Gobierno desplazó hasta 15 furgones policiales, como si los chavales fueron unos peligrosos criminales.
Al PP se le nota el nerviosismo, aplica la represión fascistas para intentar paralizar el creciente descontento.
No lo conseguirán, porque seguiremos manifestándonos. Hoy mismo a las 12.45h concentración en el IES Lluis Vives en solidarida con la brutal agresión sufrida por los alumnos del centro público. gIUSEPPE gREZZI, COALICIó COMPROMÍs peR VALÈNCIa.

 


NOTA DE PREMSA de l'Institut Lluís Vives

El claustre de professors de l’IES Lluís Vives de València, l’AMPA del Centre i el Consell Escolar, reunits el 15 de febrer de 2012, volen fer constar el següent:
Aquesta vesprada, en les proximitats de l’Institut, un grup d’estudiants s’ha concentrat per a protestar contra les retallades en Educació. Arran d’això, s’ha produït una violentíssima i despropo
rcionada actuació policial, de la qual hi ha testimonis personals, fotogràfics i videogràfics, amb el resultat de diversos alumnes ferits i contusionats, altres amb la roba trencada i fins i tot un detingut, que ha estat dut, emmanillat, a la comissaria de Zapadores i posteriorment, donades les lesions que patia, ha estat portat a un centre de salut.
Volem expressar, com a claustre de professors, com a associació de pares i mares, i com a Consell Escolar, la nostra més ferma repulsa a aquesta mena d’actuacions, que sens dubte s’emmarquen en els intents reiterats de les nostres autoritats per tal de desprestigiar l’ensenyament públic i criminalitzar-nos a tots els que hi estem compromesos com a professors, personal no docent, estudiants, pares i mares.
Demà dijous, a les 12:45 h, tornarem a concentrar-nos a la porta del nostre Institut, sense alumnes, per tal de seguir protestant contra les retallades, contra la degradació de l’ensenyament i contra la criminalització que els governants intenten fer de l’educació pública.
Hi tindrem el suport de pares i mares, així com de diputats i regidors.
Convidem els mitjans a ser-ne testimoni.

El professorat de l’IES Lluís Vives de València,
reunit en Claustre Extraordinari.

L’AMPA de l’Institut.

El Consell Escolar de l’IES Lluís Vives
València, 15 de febrer de 2012
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...