amaiA crespo. pauLa bonet

dimecres, 18 de maig del 2011

DEMOCRÀCIA REAL JA!!!!! - "Los Acampados de Sol, se concentran en la Puerta del Sol"

La concentració a Madrid dóna els seus fruits. Ningú s'ho espereva. M'encanta veure la gent mobilitzada, m'encanta veure que la cosa roda.Mai s'ho hagueren pensat els polítics, la boca oberta sense poder tancar-la...wawwwww!!!!!

Igual que el darrer 16 d'abril a València (més de 80.000 participants), el 15 de maig a les ciutats de l'Estat Espanyol, i des del mateix diumenge la moguda madrilenya torna a estar de moda. Quina força senyors, quina magnitud està agafant la cosa... m'esborrona!!!

Concentracions de suport a les embaixades espanyoles als manifestants de la llibertat: Lisboa, Londres, Berlin, Atenes, Budapest, Montpellier, Roma...


http://www.ikimap.com/map/2CYF


Molta emoció...





Cristina, oient que va eixigir a RNE respecte per als manifestants del 15M: Impressionant, esta xica s'expressa clara i pura, m'agrada.



Lluís Llach - La gallineta-- DE PLENA ACTUALITAT!!!!

2 comentaris:

Inma ha dit...

TE FELICITO NATALIA POR ESTE ENLACE TAN EMOCIONANTE, EL VÍDEO ES PRECIOSO...UFFFF QUÉ FUERTE!!! ESTOY QUE ALUCINO, LLEGO AHORA Y LA PENA ES QUE LLUEVE Y MUCHO...PERO AHÍ SE QUEDAN TODOS ACAMPADOS...
PERO VISTE QUÉ MOVIDA???? YA ES IMPARABLE, CADA DÍA MÁS GENTE, TODOS INDIGNADOS, CON RABIA ...PERO TAN ORGANIZADOS Y TAN PACÍFICOS...LLEVO VARIOS DÍAS CON LOS PELOS DE PUNTA..NUNCA LO HABRÍA IMAGINADO, PERO ES CIERTOOOOOOO....EMPEZÓ LA MOVIDA!!!!
BESOTES A MILLONES, TE ROBO EL VÍDEO..LO LLEVO A MI BLOG TAMBIÉN..

natÀlia ha dit...

y tanto mi blog es el tuyo también....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...