amaiA crespo. pauLa bonet

diumenge, 7 de juny de 2015

Carlos Taibo sobre Decreixement


Carlos Taibo, professor de Ciència Política i de l’Administració en la Universitat Autònoma de Madrid, activista i escriptor, va oferir aquest dijous 4 de juny a #Ontinyent la conferencia “Decreixement”. 

Baix la consigna de ‘menys és més’, Taibo defensa que l'únic futur és el decreixement, ja que segons apunta, “no podem seguir produint a costa dels recursos limitats del planeta. Decréixer és necessari i suposa un canvi de valors en un món en el qual la superació de la crisi ha suscitat altres debats en lloc de respondre al veritablement important: el canvi climàtic o a les desigualtats socials”. Taibo aborda aquest canvi de paradigma al llibre “En defensa del decrecimiento” (Editorial Catarata, 2009). A més d'aquesta temàtica és autor d'una vintena de llibres, en castellà, relatius a les transicions en l'Europa central i oriental contemporània. 

La xerrada,va tindre lloc el passat 4 de juny dins de la programació de la quarta edició de la Mostra de Cinema de Medi Ambient a Ontinyent (MOCMAO) 2015, organitzada per la regidoria de Sostenibilitat, amb la col·laboració de nombroses entitats i associacions.


Subcategoria: Història i humanitats
Gènere: Ràdio
Procedència: Espanya


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...