amaiA crespo. pauLa bonet

dimarts, 21 de gener del 2014

una més... vergonyós , ens deixen censurats!!!!!

El govern espanyol obliga a tancar avui Catalunya Ràdio al País Valencià

Amenaça Acció Cultural amb multes fins d'un milió d'euros · Les emissions es tancaran avui mateix.

Catalunya Ràdio i Catalunya Informació deixaran de sentir-se avui mateix al País Valencià. Després del tancament de TV3, les emissions de la ràdio pública catalana es mantenien a través de la xarxa de repetidors d'Acció Cultural del País Valencià. Però divendres l'entitat va rebre una comunicació del govern espanyol en què l'obligava a tancar les emissions i anunciava dues multes per valor d'un milió d'euros que probablement s'aplicaran fins i tot tancant les emissions.
Per primera vegada, el Ministeri d'Indústria espanyol, a través de la Secretaria d'Estat de Telecomunicacions i per a la Societat de la Informació, pretén castigar no únicament les emissions, sinó la propietat i existència de torres de repetidors de l'emissió 'sense autorització'. Segons Indústria, aquesta actuació es fa a partir de la denúncia d'un grup que es diu Círculo Cívico Valenciano i amb l'acord de la Generalitat Valenciana.
ACPV explica que va rebre divendres una notificació del ministeri anunciant-li un expedient sancionador per dues suposades infraccions referides a les emissions de Catalunya Ràdio i Catalunya Informació: la instal·lació d'estacions radioelèctriques sense autorització, i la utilització de freqüències radioelèctriques sense autorització, cadascuna de les quals pot comportar una multa de fins a 500.000 euros.
El mateix text insta ACPV a tancar de manera immediata les emissions i avisa que si no ho fa, 'precintarà els equips i aparells que formen part de la xarxa de difusió'. Per aquest motiu ACPV es veu forçada a tancar les emissions i anuncia que presentarà al·legacions. 
Ara mateix les freqüències per on es pot sentir Catalunya Ràdio al País Valencià són el 106.8 de l'FM a Alacant i el 97.0 per a Catalunya informació, mitjançant el repetidor de la Carrasqueta; el 106.7 a Castelló (94.0 per a Catalunya Informació), des del repetidor del Bartolo; el 104.0 a Ontinyent i el 106.3 (87.0 Catalunya Informació), a València.
font: vilaweb

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...